Novi Sad
27.09.2010.
14:07 > 15:56
Međunarodne sajmove lova, ribolova i sporta i turizma otvorio je danas pokrajinski ministar za privredu Ištvan Pastor.  
  • sale novosadjanin

    29.09.2010 13:21
    dokle ???
    ns sajam je vec dugi niz godina mehanizam za otimanje para iz Vijvodine i samoga grada.
    to svi znaju ali niko nema petlje da to kaze.
    bgd ce sve unistiti samo da sve presele u glavni grad.
    sledeci potez je sajam poljoprivrede.
    inace bgd region je poznat kao istaknuti poljoprivredni region-sa Vojvodinim !!!
  • Vlada

    29.09.2010 06:09
    O bogo, moj
    Za pretpostaviti je da u Novosadskom sajmu jedino iz navike održavaju Lorist. Pošto ideja nema, valjalo bi ga, naprimer, priređivati svake druge godine. Niko ništa ne bi izgubio, sem mudrica iz Sajma. Pošto ne znaju šta će - a primaju velike pare,onda eto vam ovaj, pa onaj konjarstva, onda sajam automobila (jesu li čuli, naprimer, da ga Beograd pravi decenijama?), sajam kupaca razglednica, sajam skupljača viljušaka...
  • Posetilac

    28.09.2010 15:55
    Sramota
    Svake godine sve losiji sajam,ove godine je sramota koliko je malo izlagaca.Sto se tice popusta ima ih kod 2-3 veca izlagaca a kod ostalih nista jefinije,kod nekih i skuplje nego u redovnoj prodaji(verovatno da se pokriju papreni troskovi zakupa prostora).
    Ovo je zadnji put da idem na sajam.Zali boze ovih 250 din.sto sam dao za kartu.
  • Vegan

    28.09.2010 08:50
    Parada sramote
    Magacin naoruzanja za ubijanje zivotinja.
  • puf1

    27.09.2010 19:20
    Lorist sam godinama pratio i iz godine u godinu sam sa njega izlazio razocaran sve losijom ponudom ribolovacke opreme.Svake godine sam na izlazu govorio-nikad vise,i uvek iznova odlazio.Ovaj put sigurno necu otici posto sam prosle godine shvatio da za pecarose tamo vise nema nista a da sajam interesuje samo zarada.Formu ce zadovoljiti sa par standova papreno naplacenim a pecarosi mogu da kupe dobre cajeve,med,pleskavicu i pivo!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna